"X NOIR d'Ackerman"

Tagdevin, во партнерство со Ackerman, придонесе за анимирање на забавата Scopitone. Се работеше за следниот принцип: го визираме тагот на X Noir и преку еден мини сајт добиваме информации за виното (заедницата, рецепти, настани...). Добитниците (оние кои го визирале тагот и притоа добиле информација за добитен број на пристап) уживаат во бесплатна дегустација на X Noir.
Contact | Mentions légales
Copyright 2007 - SAS Capacités - Tout droit réservé
26 boulevard Vincent Gache 44200 Nantes (SIRET 483 434 247 00019) - Capital de 154.500 euros

English

Franais

Macdonien